Kevätsipuleita!

Kevään toivoKaupoissa oli jo kevätsipuleita ja daalian juurakoita! Multaan ne tosin kannattaa laittaa vasta huhtikuussa, mutta voihan niitä ihailla ja hypistellä jo ennen sitä.

Toivottavasti myös syksyllä maasta kaivetut kolme daalian juurakkoa ovat selvinneet hengissä autotallissa. Sinne voisi ensi talvena viedä digimittarin, josta saisi korkeimman ja matalimman lämpötilan tietyltä ajanjaksolta, niin tietäisi, missä lämpötilassa ne todella ovat joutuneet kuivina kärvistelemään.

Huomasin myös, että huhtikuussa Messukeskukseen puutarhamessuille ovat tulossa niin Pionien koti kuin Pukin puutarhakin. Pioneja! Ruusunnuppu- ja tulppaanipelargonioita! Omat pienet pelargonitkin ovat lähteneet hyvin kasvuun. Kymmenestä siemenestä iti yhdeksän. Tosin yksi on niin hentoinen, että sen selviytyminen on onnenkauppaa. Se ei ole edes kahdessa viikossa juuri kasvanut eikä tehnyt kasvulehtiä. Muut porskuttavat mainiosti ja viihtyvät ulkoeteisen valoisassa ja viileässä. Vielä toiset kasvulehdet ja sitten ne voi koulia omiin ruukkuihinsa.

Kotipelargonit, värisekoitus

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s