Fariini

Fariini2
Minun piti mullistaa tänään loput pelargonit, mutta prioriteettilistan kärkeen nousikin uusi tehtävä. Kriittinen, ellei jopa blocker: ”Äitii, minä haluaisin kepparin!”

Mikäs siinä muuta kuin kaavoja ja kankaita etsimään. Syntymäpäiväänsä viettää tänään villivarsa Fariini. Tai no, aika kesyltähän se näyttää.

Keppihevonen_Fariini

2 thoughts on “Fariini

  1. Ihana heppa, tuollaisia oma äitinikin teki, mutta vanhoista sukista ja hyvä tuli. Ei ne kauan kyllä kestäneet, mutta kivoja olivat. Nyt ei ole kiirettä kukkien kanssa… itse odotan siemen- ja taimilähetystä Exotic gardenilta viikolla 15. Eteisessä odottaa muutama pussi lilja- ja jaloleinikkimukuloita pääsyä multaan. Ruukkuja ym. tarvikkeita olen jo alkanut kerätä, nyt täytyy vain toivoa, että kevätilmat palaavat, jotta pääsee istuttamaan aurinkoisella verannalla.

    • Mekin etsimme ensin vanhoja villasukkia, mutta sitten löysin keppiporon kaavan kirjasta Tildas hus (Tone Finnanger). Vähän kaavaa muokkaamalla sai porosta hevosen. Ja onneksi työhuoneessa ja varastossa on KAIKKEA: kangasta, vanua, lankaa, rimaa.

      Fariini on aika vilkas varsa. Se on juoksennellut ja hyppinyt yli esteiden jo kaksi päivää…

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s